Auto's Automotive

Aston Martin Lagonda herleeft op verzoek Midden-Oosten

Aston Martin Lagonda

Superluxe en supersnelle Automotive art – Aston Martin Lagonda

Alsof een Aston Martin op zich al niet exclusief genoeg is; zal de autofabrikant op speciaal verzoek een exclusieve limited edition maken van de legendarische Aston Martin Lagonda. Deze superluxueuze en ook snelle bolide vind revival op verzoek van een zeer specifieke vraagmarkt uit het Midden-Oosten en zal ook alleen daar op de weg verschijnen.

De Lagonda werd in 1976 ontworpen door William Town, doch deze keer zal de wagen natuurlijk wel worden voorzien van alle technische snufjes en moderne materialen als carbon, maar het design is nog steeds sterk geinspireerd op het ontwerp van toen.

De auto wordt natuurlijk met de hand gemaakt door de beste vak- en ambachtslui die Aston Martin kent in diens moderne faciliteiten in Gaydon in Warwickshire dat geheel toegewijd wordt aan de bouw van deze superauto’s.

De auto kan alleen aangekocht worden op uitnodiging en alhoewel er geen exacte prijzen bekend zijn gemaakt zal de vraagprijs – alsof je gaat onderhandelen over zo een auto – wel een duidelijke reflectie zijn van diens exclusiviteit, kwaliteit en luxueuze natuur.

De Design Director Marek Reichman zei hierover dat het debuut van deze superluxe Aston Martin Lagonda in het Midden-OOsten niet alleen een spannend moment zal zijn voor hen, maar ook voor de consument die smacht naar die ultieme luxe ervaring en gepersonaliseerde auto. Auto’s als dit worden gemaakt als Automotive-Art.”

Voor liefhebbers van auto’s en het merk Aston Martin is het opnieuw prijken van het Lagonda embleem op een Aston Martin een gedenkwaardig moment.

Aston Martin LagondaAston Martin Lagonda

Reageer

Klik hier om een comment te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *