Automotive Boten

10 duurste jachten van de wereld

Het luxe leven is gevuld met luxe , ontspanning en klasse. De duurste jachten van vandaag de tijd zijn gevuld met meer technologie, gadgets en voorzieningen dan de meeste vijf-sterren hotels . In deze jachten kun je zwembaden , hot tubs , bioscoops, helipads en oh zo veel meer te vinden. Dit alles kost dan ook wel wat. Luxe jachten zijn altijd een dure aankoop, maar er is een verschil tussen de aankoop van een jacht en de aankoop van een van de duurste jachten op deze lijst. Hier zijn de 10 duurste jachten ter wereld .

10) The Rising Sun – $200 Miljoen


duurste jachten van de wereld rising sun

Laten we beginnen met de goedkoopste boot op deze lijst. De eigenaar is David Geffen, maar dat oorspronkelijk eigendom was van Larry Ellison , CEO van Oracle. Er is een basketbalveld op het jacht welke ook gebruikt kan worden als een helicopterbaan , een bioscoop , een wijnkelder , en in totaal 82 kamers verspreid over vijf verdiepingen.

9) Seven Seas – $200 Miljoen


 

duurste jachten van de wereld seven seas

Gebouwd door een Nederlands bedrijf genaamd Oceanco , Het Seven Seas jacht is geschikt voor 12 gasten over een reeks van zeven spectaculaire suites, die dienen als dubbele cabines . Er is een weelderige eigenaarshut voor de eigenaar, Steven Spielberg. Gasten zullen de rest van de accommodaties voorzien zijn van onder andere een bioscoop , helikopterplatform , een fitnessruimte en een zwembad.

8) Lady Moura – $210 Miljoen


 

duurste jachten van de wereld lady moura

Dit jacht is zo duur dat de belettering en versieringen zijn gemaakt van 24 karaats goud. Dit schip is eigendom van Nassar Al- Rashid, een Saoedische miljardair. Er is niet veel bekend over de Lady Moura – maar wat we wel weten is dat het de negende grootste persoonlijke jacht in de wereld op het moment was maar is sindsdien gedaald tot 28e plaats . Het wordt aangedreven door twee dieselmotoren die bijna 7000 pk elk produceren . De Lady Moura is in staat om comfortabel plaats bieden aan 30 gasten en meer dan 60 bemanningsleden.

7) Al Mirqab – $250 Miljoen


 

duurste jachten van de wereld

Al Mirqab bevat tien slaapkamer suites , een helikopterplatform , een zwembad , een bioscoop , en een zonnedek . Er is ook een nogal extravagante reeks VIP suites gereserveerd voor de eigenaar. Weinig anders bekend over dit schip.

6) Dilbar – $263 Miljoen


 

duurste jachten van de wereld dilbar

Niet achter te blijven door hun zuiderburen, hebben Russische miljardairs ook interesse getoond in de aankoop van dure en onnodige speelgoed. Alisher Usmanov is de eigenaar van dit jacht. Het jacht wordt gerund door een bemanning van 47 en bevat alle voorzieningen die men zou verwachten bij besteding van meer dan een kwart van een miljard dollar. Er is een helikopterplatform en woonruimtes die plaats bieden aan maximaal twintig personen. De Dilbar is meer dan 360 voet lang en 50 voet hoog, waardoor het een van de grootste jachten ter wereld is.

5) Al Said – $300 Miljoen


duurste jachten van de wereld al said

Op het moment van de bouw was Al Said ’s werelds op een na grootste jacht. Het kost maar liefst $300.000.000 en werd gebouwd van een aluminium super structuur. Het kan 22 knopen te bereiken en biedt plaats aan maximaal 70 personen en dat telt niet de 154 bemanningsleden die aan boord werken. Binnenin is er een concertzaal met een vrij groot orkest.

4) Superyacht A – $323 Miljoen


duurste jachten van de wereld superyacht a

In handen van de Russische miljardair Andrei Melchenko, Superyacht A is vrij klein voor de enorme hoeveelheid geld dat nodig was om het te bouwen. Het wordt bemand door 42 personen en kan een totaal van 14 gasten huisvesten. Het is niet de buitenkant of het formaat dat dit jacht zo indrukwekkend maakt. Het is het interieur dat is ontworpen met alle moderne comfort die u zich kunt voorstellen. Aan boord bevinden zich drie zwembaden. Er zijn twee extra boten die u kunt gebruiken om terug te reizen naar het land of voor recreatie. De master suite is geschikt voor zes personen op zich. De buitenkant is ook vrij uniek en doet denken aan een schip van een James Bond schurk.

3) Dubai – $350 Miljoen


duurste jachten van de wereld dubai

Dit dure jacht is ook bekend als de Platinum 525. Momenteel is het schip eigendom is van de sjeik van Dubai en het heet, dan ook de Dubai. Voor de gasten aan boord is er een zwembad, een spa, een glazen trap en (natuurlijk) een helikopterplatform te vinden. Dit luxe drijvende stad kan maar liefst 115 mensen aan boord hebben. Het is momenteel ’s werelds op een na grootste jacht en we denken dat het er nogal leuk is binnen.

2) Eclipse – $450 Miljoen


duurste jachten van de wereld eclipse

Dit jacht wordt bemand door 70 bemanningsleden en is eigendom van de Russische miljardair Roman Abromavich. Het bevat een eigen afweersysteem ontworpen om indringers en camera zwaaiende toeschouwers te detecteren. In feite, als je probeert om foto’s te nemen is dit jacht in staat moderne lichttechnologie te blokkeren . Er is ruimte voor 24 gasten ,twee helipads ,en een eigen onderzeeër.

1) Streets of Monaco – $1 Biljoen


duurste jachten van de wereld eclipse streets of monaco

Het verschil tussen deze jacht en de nummer drie op de lijst is $ 650.000.000. Het is bijna verdrievoudigde kosten! Er zijn allerlei dingen die je absoluut nodig hebt op volle zee zoals een kartbaan , uw eigen prive- strand en kunstmatig meer, en een schip dek ontworpen om een ​​city scape te repliceren. Inbegrepen zijn reproducties van casino’s en een replicatie een Monaco Grand Prix circuit. Verspreid over de 550 voet lengte zijn tennisbanen, zwembaden, cafés, en vermoedelijk een grote water uitzicht op de oceaan . We kunnen niet wachten om het te controleren wanneer het klaar is en verkocht aan een nogal excentrieke miljardair.

Reageer

Klik hier om een comment te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *