Mooie vrouwen Vrouwen

Kelly Brook, aantrekkelijkste vrouw ter wereld?

Je zou het niet verwachten, maar Kelly Brook, actrice en model, is de aller aantrekkelijkste vrouw ter wereld. Dat zou je op het eerste gezicht misschien niet zeggen vanwege haar genereuze rondingen, maar toch is het zo. Dat is niet de mening van een panel van zogeheten ‘kenners’ (lees: geile mannen), maar het onweerlegbaar oordeel van een universiteit uit Texas. We beweren niet dat er maar een enkel schoonheidsideaal is en dat is deze, maar we zijn toch wel blij dat we hiermee nogmaals de bevestiging hebben dat we van die tante Sidonia’s af moeten als schoonheidsideaal. Er zitten best nog een aantal maatjes tussen de catwalk en Kelly Brook, maar we betwisten de uitkomst toch niet…

Kelly Brook heeft geen ingespoten collageen, geen neptieten of extensions. Kelly Brook is puur natuur en dat maakt het beeld van haar als perfecte vrouw natuurlijk nog aantrekkelijker. De universiteit wil er wel bij vermelden dat op sommige punten het ideaalbeeld erg ver uit elkaar ligt afhankelijk van de cultuur, maar sommige kenmerken bleken ook weer over heel de wereld overeen te komen. We hadden echt geen onderzoek nodig om te weten dat Kelly Brook het nakijken waard is, maar nu ze betrapt is op haar seksueel aantrekkelijke kenmerken als benen, neus, vorm van het gezicht, heupen, borsten en de verhouding tussen deze, nemen we nog eens extra de tijd er bij stil te staan.

En wij maar denken dat er na George W. Bush geen zinnig woord uit Texas meer kon komen. De universiteit zal er een zware en ongenoeglijke taak aan hebben gehad met veel overuren en veldwerk. Kelly Brook verklaart zelf dat ze nooit aan zichzelf heeft willen sleutelen. Ze vond de vrouwen in de jaren 50 er sowieso veel mooier uit zien. Ze wil voor geen goud meer iets aan haar lichaam veranderen en daar zijn wij het in ieder geval redelijk mee eens. En Jij?

2

3

4

5

Reageer

Klik hier om een comment te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *