Opmerkelijk

Levensgevaarlijke achtervolging van inbrekers gaat gigantisch fout!

https://youtu.be/yli-HZ80yVs
Inbrekers worden betrapt en de meldkamer krijgt een melding waaruit een heftige achtervolging ontstaat!
Over De Meldkamer:
De meldkamer is een Nederlandse Serie op SBS6 waarbij u een kijkje neemt bij het werk van een agent. De serie is voor het eerst uitgezonden op Zondag 28 februari. Hierin worden gefilmde fragmenten uit het politiewerk gedeeld met u! Het zijn de meest spannendste, extreme en uiteenlopende zaken. Politiemedewerkers dragen ook live camera’s van Go Pro en andere merken, waardoor zij hun werk filmen. Hier ziet u hoe een melding binnenkomt bij de meldkamer en wat de vervolg stappen zijn. Het gaat om prio 1 meldingen.

Ik heb geen enkele commerciele rechten op deze video. Alle rechten gaan naar SBS6! Vindt u deze filmpjes leuk? Blijf dan geabonneerd en mis niets! Ook kunt u deze video’s live kijken op elke zondag om 20:30 uur op SBS6.

In het nieuwe realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de ogen van de politie, van de 112-melding in de meldkamer tot aan de arrestatie van de verdachte.

Reageer

Klik hier om een comment te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *