Automotive vliegtuigen

Toekomstige Russische leger kan zich binnen 7 uur overal in de wereld inzetten

Het Toekomstige Russische leger zal in staat zijn, om overal in de wereld binnen 7 uur een strategische eenheid (zo’n 400 Armata tanks en munitie) op te kunnen zetten. Dit met een vloot van zware transportvliegtuigen die zicht met hypersonische snelheid kunnen verplaatsen, waardoor Rusland in staat is overal in de wereld te kunnen reageren.

Toekomstige Russische leger

Volgens een nieuw ontwerp specificatie van het militair industrieel commissie in Moskou, zal een transportvliegtuig genaamd PAK TA vliegen met supersonische snelheden (tot 2000km/h). Dit vliegtuig heeft een indrukwekkend hoog laadvermogen tot maximaal 200 ton, en zal een bereik van ten miste 7000 kilometer hebben.

Volgens de bron loopt het PAK TA project al een aantal jaren en zal uiteindelijk de vrachtschepen van deze tijd verdringen. Een dergelijke wereldwijde missie voor een militair transport vliegtuig is nog nooit eerder zo geuit.

Toekomstige Russische leger

Wanneer?
Het PAK TA programma voorziet 80 nieuwe vrachtvliegtuigen te bouwen voor 2024. Dit betekend dat in dit decennium de Russische Centrale Commando in staat is om overal in de wereld een gepantserde strijdkracht neer te droppen.

Taak:
Een van de belangrijkste taken van het nieuwe PAK TA is het verplaatsen van zware Armata raket tanks, en andere militaire hardware op het zelfde platform. Zoals verbeterde zelfrijdende artillerie wapensystemen, anti vliegtuig complexen, tactische raket vervoerders, en meerdere raket lancering systemen met anti tank raket voertuigen…

Een vloot van enkele tientallen PAK TA lucht vrachtschepen zal in staat zijn 400 Armata zware tanks, of 900 licht gepantserde voertuigen, Zoals Sprut, SD licht amfibische zelfrijdende tank vernietigers te kunnen vervoeren. Met ambitieuze specificaties en doelstellingen, is in het toekomstige Russische leger de PAK TA een echt next- generation transportvliegtuig.

Bron: RT

Reageer

Klik hier om een comment te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *